Megjelenések

Slayers Excellent

Cím: Slayers Excellent
Angol cím: Slayers Excellent
Japán cím: スレイヤーズえくせれんと
Egyéb cím(ek): Slayers Excellent OVA
MyAnimeList: [link]
Trailer: [link]
Részek összesen: 3
Szezon: -
Típus: OVA
Besorolás: PG-13 - Teens 13 or older
Forrás: Light novel
Értékelés: 10/7.31
Studió: [J.C.Staff]
Producer: [Bandai Visual]
Kiadó: [ADV Films]
Téma: -
Műfaj: [Adventure], [Comedy], [Fantasy]
Egyéb Műfaj: -
Explicit Műfaj: -
Fordította: [AnimeAddicts]

Leírás:

Pontosan nem lehet behatárolni, hogy időben mikor játszódik ez az OVA, de nagyjából az első sorozat elé lehet helyezni. Azt mondanám, hogy a Slayers univerzum időben legelső darabja. A három rész mind önálló történet, epizód.

Az elsőben Lina megismerkedik önjelölt riválisával, Nagával, aki már első feltűnésekor bajt okoz. Felgyújtja a fogadót, amiben Lina megszállt. A lángoló tetőn jelenik meg, szokásos tenyérbemászó nevetésével. Arra persze nem gondol, hogyan juthatna le az égő fogadó tetejéről, így a továbbiakban tetőtől talpig gipszben jár. A fogadó felgyújtásáért kárpótlásul el kell menniük egy kastélyba, kiszabadítani az odatévedt falusiakat. Ott azonban egy vámpírral találják szembe magukat.

A második részben Lina testőrséget vállal egy eszméletlenül elkényesztetett lány mellett. Mikor elege lesz, felbérel egy bandát, hogy rabolják el a lányt. De Naga ismét keresztülhúzza a terveit. Elintézi a bandát, és így Lina a lányt tudtán kívül valódi rablóknak adja át. Megindul hát a mentőakció, ami persze szintén elképesztő véget ér.

A harmadik részben Linát egy divattervező béreli fel, hogy riválisát elintéztesse vele, aki ízléstelen ruháival megrontja a fiatalokat. Az ellenfél oldalán persze Naga áll, az ő stílusát vette át az előbb említett divattervező. Így a konzervatív és a modern divat hívei pusztító csatában csapnak össze. Embert, várost, és egymást sem kímélve. És persze végül Linának ismét menekülnie kell a hatóságok elől...

Csatlakozz a közösséghez!

Már 14 éve, 6 hónapja és 4 napja csak értetek.
Az elmúlt 30 percben online látogatók: 18
Jellenlegi verzió: 6.1.6